Renovering Kalmar & Karlskrona

Att renovera är en möjlighet att skapa något som är nytt och fint av något som kanske var gammalt och trist. En renovering kan innefatta allt från mindre detaljarbeten i ett enstaka rum till stora projekt som involverar renovering av en hel fastighet. Oavsett vad du har för ambitioner och planer med din renovering så kan vi på VM Bygg & Snickeri hjälpa dig med att genomföra ditt renoveringsprojekt, oavsett om det handlar om kök, bad eller annat rum i hemmet. Vi har många års erfarenhet av renoveringsarbete och kan garantera ett professionellt utfört arbete med dig som kund och dina önskemål i fokus under hela arbetsprocessen.

Vi finns i Torsås i sydöstra Småland och är verksamma i vårt närområde, inklusive Kalmar, Karlskrona och Växjö. Boka in ett personligt möte med oss redan idag så diskuterar vi dina förväntningar och önskemål, varje renovation är unik och det viktigaste är att du som kund blir nöjd med resultatet.

Renovering för privata som företag

Vare sig du vill ha hjälp med en renovering som privatperson eller som företagare kan vi hjälpa dig. Oavsett om det handlar om en badrumsrenovering i en villa eller en större renovering för flera fastigheter jobbar vi alltid med material av högsta kvalitet och största noggrannhet, allt för att vi ska kunna möta dina förväntningar. För att garantera kvaliteten på det arbete vi utför jobbar vi endast tillsammans med kompetenta företag inom områden så som VVS, måleri och så vidare. VM Bygg & Snickeri står alltid som huvudentreprenör för våra projekt och vi är med dig helt från byggstart till dess att arbetet är slutfört.

Om du har några frågor eller fundering kring renoveringsplaner är du välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera dem tillsammans. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss gärna på telefon 070-921 97 97.