VM Bygg & Snickeri

Kvalité, nytänkande och kundens förväntningar står i centrum

Vårt team

VM Bygg & Snickeri - Personal

Om företaget

VM Bygg & Snickeri startades 2001 och drivs av Markus Magnusson som tillsammans med sina medarbetare utför arbeten med stor noggrannhet och effektivitet med material som alltid håller hög kvalité.

Vi är ett snickeri och byggföretag som håller till i Torsås, mitt emellan Kalmar och Karlskrona i sydöstra Småland.

Vad vi erbjuder

Vi är en byggentreprenör där kvalité, nytänkande och kundens förväntningar står i centrum. Vi vänder oss till privatpersoner, men även till företag inom industri och lantbruk samt fastighetsägare.

VM Bygg & Snickeri arbetar med kompetenta företag inom områden VVS, måleri, ventilation, golvläggning, grundarbeten mark, plattsättning med mer där VM Bygg & Snickeri står som huvudentreprenör.

Våra tjänster

Badrum

Bygglov & Ritningar

Fasad

Fönster & Dörrar

Garage & Carport

Gjutning

Kakel & Klinker

Konstruktionsberäkningar

Mur & Puts

Målning

Nybyggnation

Ombyggnation

Pool

Snickeri

Tak & Golv

Tillbyggnad / Renovering

Totalentreprenad

Trappor

Trädäck & Uterum

Om ROT-avdraget

Du kan få ROT-avdrag för arbetskostnad. Däremot ger material- och resekostnader i samband med arbetet inte rätt till ROT-avdrag.

Reparation och underhåll samt ombyggnation och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till ROT-avdrag, om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.

Du får däremot inte ROT-avdrag för att bygga ett helt nytt hus och inte heller för ombyggnation och tillbyggnad av nybyggda hus. Med nybyggt hus avses ett småhus som är befriat från fastighetsavgift, det vill säga de fem första åren.