Arkitektritade hus Kalmar & Karlskrona

Den personligare hustillverkare som erbjuder arkitektritade hus & husmodeller i Kalmar och Karlskrona med omnejd. Vi brinner och jobbar dagligen med att förverkliga nya husdrömmar för kunder. Vid många tillfällen önskar våra kunder att ta hjälp av en arkitekt vid bygget av ett nytt hus. Önskemålen kan vara många och väldigt specifika från fall till fall. Arkitektens jobb blir att få ner just dina visioner på papper så att en entreprenadfirma, likt oss, kan färdigställa din dröm. I vårt fall kan vi erbjuda en helhetslösning där du får tillgång till allt från arkitekt till färdigställandet.

Att tänka på vid arkitektritat hus

Vill man bygga ett nytt hus från grunden och dessutom vara involverad i hela processen från att bestämma form och utförande till färdigställande så finns det en del att tänka på. Nedan hittar du lite tips på vad som kan vara nyttigt att beakta inför bygget av ett arkitektritat hus.

  • Vilken husmodell passar mig? Ska huset vara rektangulärt, kvadratiskt, L-format eller av någon annan karaktär?
  • Inför arkitektens arbete kan det vara bra att skriva ner en lista på hur just dina förutsättningar ser ut när det gäller exempelvis familj, intressen, aktiviteter. På så sätt kan arkitekten lära känna dig bättre och komma närmare just din vision och dina önskemål.
  • Inga drömmar är för stora! Skriv gärna ner vilka drömmar du har eller ni som familj har, oavsett hur ouppnåeliga de kan verka. Våra arkitekter har lyckats med mirakel tidigare.

Med oss på VM Bygg & Snickeri kan du nå din dröm om ett helt unikt hus, helt anpassat efter dina önskemål och behov. Dra nytta av vår gedigna erfarenhet och kunskap och kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi hjälper kunder i flera geografier men de flesta återfinns i Kalmar och Karlskrona.

Kontakta oss gärna på telefon 070-921 97 97.